Το όραμα μας
Ο σύγχρονος άνθρωπος αντιμετωπίζει καθημερινά προκλήσεις σε πολλαπλά επίπεδα και είναι συνεχόμενα εκτεθειμένος σε στρές που αφορά τον ψυχοσυναισθηματικό τομέα (άγχος, φόβος, θυμός), την σωματική καταπόνηση (καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης), την ακατάλληλη διατροφή, τις περιβαλλοντικές τοξίνες, την απορύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πολλά άλλα.

Είναι απολύτως αναγκαίο σε αυτή την απαιτητική εποχή, ο κάθε άνθρωπος να φροντίσει και να υποστηρίξει την υγεία του ενεργητικά και αποφασιστικά.

Η αποκατάσταση της σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής ευεξίας του ανθρώπου, έτσι ώστε να αποκτήσει την ποιότητα ζωής που του αξίζει πραγματικά, είναι και το όραμα της εταιρείας μας μέσα από την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την διάθεση φυσικών, επιστημονικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Έχοντας αυτό το όραμα προστατεύουμε και ενδυναμώνουμε την υγεία διαθέτοντας προϊόντα που έχουν σαν κύρια χαρακτηριστικά:

  • την Καινοτομία,
  • την Έξυπνη και Φυσική Δράση που σέβεται την ανθρώπινη φυσιολογία,
  • την Επιστημονικά τεκμηριωμένη Αποτελεσματικότητα και Ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η πράξη-δέσμευση μας, αντιπροσωπεύει την προσωπική μας αλήθεια, γι αυτό και την υπηρετούμε με απόλυτη υπευθυνότητα, περηφάνεια και χαρά!

Τα καταπληκτικά αποτελέσματα που βλέπουμε καθημερινά μας γεμίζουν με ικανοποίηση, δύναμη και αισοδοξία ώστε να συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε όλο και πιο αποτελεσματικά.

Adamah – Η εταιρεία που πρωτοπορεί παγκόσμια στην εκχύλιση φυτών
Η φύση πάντα προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε υγιείς. Για το λόγο αυτό, η ADAMΑH έχει αφιερωθεί στην έρευνα των ιδιοτήτων των φυτών προς όφελος της υγείας, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών και ερευνητών των οποίων ο προσωπικός στόχος είναι να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό μελετάμε και δημιουργούμε καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, που γεννιούνται από το πάθος μας για τη ζωή των φυτών και βασίζονται στην Υδροενζυματική Εξαγωγή (EIE για τον ιταλικό όρο: Estrazione IdroEnzimatica) επειδή τα φυσικά μόρια των φυτών έχουν αποδειχτεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη διατήρηση της ευεξίας. Ως εκ τούτου, καταφέραμε να προσφέρουμε μοναδικά και επαναστατικά προϊόντα, που παράγονται μέσω πολυετούς μελέτης σε πανεπιστημιακά εργαστήρια μέσω της εφαρμογής μιας αποκλειστικής βιοτεχνολογίας, που χρησιμοποιείται σε προϊόντα διατροφής. Αυτή είναι η Τεχνική Υδροενζυματικής Εκχύλισης, η οποία παρέχει το 100% των φυτοχημικών στοιχείων του φυτού στον ανθρώπινο οργανισμό: ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ πριν. Η αποστολή μας Η έρευνα, η υγεία και η ευεξία είναι η αποστολή μας. Και το επιδιώκουμε μέσω μιας συνεχούς αναζήτησης για να μάθουμε περισσότερα για τις βοτανικές επιστήμες, που εφαρμόζονται τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα. Η καθημερινή ευεξία είναι το κλειδί για μια καλύτερα ποιοτική ζωή, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζουμε τη δική μας υγεία, μέρα με τη μέρα, με τη βοήθεια της φύσης.
Ο στόχος μας
Ο στόχος μας πάντα ήταν να προσφέρουμε φυσικά προϊόντα που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τους ανθρώπους αλλά και που παράγονται μέσω διαδικασιών που σέβονται τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα μας EIE δεν περιέχουν διαλύτες, που συνήθως χρησιμοποιούνται σε άλλες διαδικασίες εκχύλισης και τα τελικά προϊόντα μας υπόκεινται πάντα σε σχολαστικούς ελέγχους για να διασφαλίσουν τις φυσικοχημικές τους ιδιότητες και την ασφάλεια χρήσης τους.
ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
Πιστεύουμε ότι η υγεία είναι παγκόσμιο δικαίωμα, όπως πιστεύουμε ότι ο σεβασμός της φύσης είναι καθολικό καθήκον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία EIE δεν χρησιμοποιεί διαλύτες, γιατί νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Είναι πεποίθηση μας ότι η συνεργασία μπορεί να είναι επωφελής για όλα τα μέρη, γιατί βοηθά στη διάδοση των πληροφοριών και δημιουργεί κανάλια για τη διανομή των προϊόντων, φτάνοντας σε όσους τα χρειάζονται ή σε αυτούς που είναι απλώς περίεργοι να βρουν νέες λύσεις για την καλή υγεία και την ευεξία. Γι ‘αυτό συνεργαζόμαστε με γιατρούς, ειδικούς φυσικής ιατρικής, διαιτολόγους, φαρμακοποιούς, βοτανολόγους και με άλλους επαγγελματίες του κλάδου. Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και τις ανακαλύψεις μας εκτός της χώρας μας, προκειμένου να δώσουμε σε όλους πρόσβαση σε προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους με έναν υγιή και φυσικό τρόπο. Και τέλος, η ηθική και ο επαγγελματισμός είναι οι αρχές μας: η πεποίθησή μας ήταν πάντοτε ότι τα επιχειρηματικά θέματα δεν μπορούν να υπερισχύουν των ορθών αρχών, ούτε μπορούν να είναι ο μοναδικός στόχος της παραγωγής μας. Όλο το προσωπικό μοιράζεται αυτές τις αξίες και φιλοδοξεί να τις μεταφέρει σε έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων πέρα ​​από την ίδια την εταιρεία.

  • Street Cà di Mazzè, 21 – 37134 Verona
  • +39 045 8779235
  • info@estrattoidroenzimatico.it

Είπαν για εμάς
Ανάγκες υγείας
Επιδιώκουμε να παρέχουμε ευεξία και ποιότητα ζωής χρησιμοποιώντας προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στο περιβάλλον και ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία και οποιαδήποτε ανάγκη υγείας.